Hai sa incepem !!!

14 Apr

La sfarsit a venit Brasov !!!

Nu stiu voi, dar eu de sigur nu mai puteam cu pauza asta, asa de lunga… este adevarat am fost dejà la trei raliuri afara, dar credetemi campionatul este altceva !

Imi lipsea sensatia aia ca ai fiecare zi ca trece cand sa apropria etapa de campionatul, imi lipsea pregatiri si ganduri pt. intregul campionatul, si incercarea de atingere obiectiv “suprem” de fiecare sportiv, castigarea titul de campion.

Va  fi frumos sa ne intelnim incodata la recunustere, cu toti ceialti, glume si povesti, simpatie si antipatie, orgolii si mistouri…!

Foarte mult sa vorbit inainte de aceasta etapa, in comunitatea nostra, eu zic si mult aiurea, de nova taxa, de criza, de tot felul de zvonuri si de interpretari “ciudati” la ce sa intempla in motorsport din Romania. Clar am ajuns la o conclusie : suntem mari circostasi !!! Si nu numai noi pasionati acest sport, exact la fel ca in Italia, in Romania sportul national este sa plangi pe tine intodauna, si sa denigrezi tot ce este nou si incearca sa miste si schimbe situatie consolidate…sa pare ca trebuie trait doar uitanduse la trecut…si uitanduse ca tot sa schimba si tot evolueasa…daca nu moare! Dar este plin de oameni ca sustine mai mult sau mai putin deschis, “…ca pa “vremuri” era bine…nu acuma cu aceasta concurenta pe piata munci…, ca acuma trebuie sa muncesti…!!! “ Exact la fel sa intampla in sportul nostru…din pacate! Dar revenim la subiect, Brasov : cred ca va  fi incodata un raliul frumos, dar este prea scurt, si 3 zile pt 100 de km, afecteasa mult mai mult budgetele, ca foarte contestata “megataxa”! Nu inteleg de ce trebuie sa stam 3 zile pt sa facem asa de putin km, si mai mult, nu inteleg de ce trebuie facut in continuare un traseu cu dus intors, ca si pt spectatori, nu este bine, nu poti sa te misti din proba in proba, nu pot sa faci raliul in raliul, pt ca sa vezi cat mai multi treceri posibili! Eu inteleg ca pt. virajele si spectacol Babarunca, pot sa acepti acest lucru “rau” de dus intors, cu regrupare…dar prima zi este ridicol, sigura proba este Poiana, restul este plimbare de viteza intre gropi…asa sa face “cel mai frumos raliul de asfalt din Romania…?” Nu cred…dar asa va a fii ! Dece nu facem de mai multe ori Poiana, scurta, lunga, media…, dece nu gasim probe noue…, si gropile de Paraul rece sunt mai interesanti…., nu stiu dar asa este!  Hai sa merg la recunustere, si mai terziu vorbim de lupte sportive, si de asteptative de fiecare de noi

Pa  Tempesta

No comments yet

Leave a Reply