Ce se intampla cu Mikko si echipa Ford ?

31 May

Nu stiu de ce, dar Sebastian “cel mare” niciodata nu a fost o simpatia¬† pt. mine, poate pt. ca este francez si se stie cat ne iubim noi italianii cu francezii… sau poate pt. ca este asa de “cuminte” si snob… sau mai simplu, nu am simpatia pt el. Nu pot sa nu recunosc ca este un sportiv extraordinar, si probabil cel mai complet si talentat pilot di ultimii 15 ani, dar tot sper la fiecare raliu sa castige altcineva…! Trebuie zis si ca C4 a ajuns nivelul de performanta aproape perfect… asa no game !!!

Dar Mikko, care este evident minim o treapta sub “extraterestru”, s-a pierdut !!!

Sunt deja 4 raliuri in care el si echipa Ford nu are nici un cuvint de spus, nu doar pt. locul unul, dar si pt podium, daca Petter si Sebastian II nu greseste ceva. Si daca Sordo sa trezeste in forma, primul loc disponibil este locul 4 ! Trist pt. mine… dar real si de acceptat ! Unii zic ca Ford este aproape sa opreasca program in WRC, ca investitile pt. noua masina sunt foarte mari ( ca si ambitiile, pt sa reuseasca sa bata Citroen ) si nu mai se desvolta Focusul. Unii zic ca Mikko este intr-o profunda criza psicologica, altii ca asta este ultimul an al lui Loeb si s-a aranjat triumful si apogeul lui…

Voi ce ziceti? Clar pt. un motiv sau altul, singurul care sare in WRC este Petter, dar din pacate, nu are nici o sansa sa termine in fata lui Loeb…si pt. mine WRC este tot mai plitisitor. Astept cu nerebdare venirea noilor masini… dar tot cu turbo vor fi, asa ca greu pot sa imi imaginez cine puote sa-l bata pe regele Sebastian…, voi credeti ca grescesc in analiza asta?

Pa

Tempesta

No comments yet

Leave a Reply