Ce s-a intemplat…? Am gresit !

6 Jun

Cred ca am raspuns la acesta intrebare minim 300 de ori… si este firesc ca toata lumea ma intreaba, nu este in “linea” cu partitura mea, sa ies in décor, dupo sosire, la superspeciala…!!! Dar asa a fost, am mers foarte atent pe toata proba, anticipand glisadele, provocate de la piatra cubica si ( in sfarsit…!!!) de la putere motorul, si la ultimul ac de dreapta, unde la misloc era pusa celula de sosire, am intrat probabil un pic prea larg, si din vina mea, nu am fost agresiv, pt. ca gresind am gandit ca sa terminat proba…, si eu asta stiu foarte bine, tot timpul la cursuri zicem la cursanti, ca proba sa termina doar la stop…! Masina a glisat un pic pe esterior, si cand si roata stanga fata a atins nisip, a devenit incontrolabila, am incercat sa fac ceva…dar trotuar a venit prea repede spre mine…si gata, de la N-1 suntem la N ! Dar clar nu regret abordare agresiva de superspeciala, nici eroare asta, clar imi pare rau pt. noi, pt. echipa tecnica, si pt sponsori, si fani…dar nu puteam sa fac alteceva, am decis cu Dorin, dupo Pitesti si dupo ca am descoperit cu ingenieri ca la Brasov si la Pitesti motorul nostru a fost gripat…, ca de acuma inainte, atacam tot timpul, si sa fie ce trebuie sa fie ! Acuma masina este incodata cum trebuie, cum a venit din Italia si cum nu a mai  fost dupo primul raliul tot acolo! De la shakedown am simtit ca sa schimbat totul in bine in ceea ce priveste masina…si asta imi da incredere in sansele noastre de castiga acest campionat asa de dorit de noi.

Am citit pe forum, ca “prietenul” meu ( glumesc craiovanule…) TJR a scris ca am terminat in acest an cu campionat intern si clar me am atins…acolo jos !!! Puntajul de acest an, face ca campionat este destul de deschis, si va a fii asa, minim pana la Arad, sunt inca 125 de puncte ( fara sa numeram Tg. Mures…unde noi nu punctam !)  de castigat…, si este timp pt. fiecare de noi sa venim in frunte clasamentul! Clar un abandon nu place la nimen…dar sunt impacat cu mine, si foarte increzator de sansele noastre ! Dupo Pitesti am avut dubi…, echipa tecnica a sters acesti dubi, si timpi pe shake, si pe speciala, a confirmat…, vedem ce sa intampla in Serbia…, dar la Cluj, mergem pt. victoria, si dupo vine macadamul meu !!!

Asa revenind la titlu…AM GRESIT…imi pare rau, si nici nu pot sa zic ca numai sa va a intempla…, dar nu ma plang pe mine…si nu ma disper, din potriva…

I’m back in business!!!

 

Pa

 

Tempesta

P.S. si trebuie ca multumesc, eu si federali, Dumnezeu…ca era acolo acel trotuar…ca a determinat abandonul meu….ca daca nu era…probabil nu abandonam pe probleme tehnice…dar penale !!! Foarte aproape de lumea ne-am oprit acolo…daca nu era trotuar…faceam “strike” de fani…!!! Mai bine abandon !

No comments yet

Leave a Reply