Si acuma raliul de casa !

22 Jun

Cand sambata si duminica, in Serbia, la aproape fiecare start de proba eu si Dorin ne uitam afara sa vedeam daca ploua sau nu, daca si de data asta cauciucuri si set-upul erau gresiti… clar nu ne gandeam ca si la Cluj ar putea se fie asa!
Dar ieri am venit inapoi din Serbia si la Huedin am fost blocat peste 1 ora de inundatie si furtuna cu grindina. Si azi noapte a plouat incredibil de tare…si astez tot ploua…!!! Incep sa cred ca va fi la fel… din pacate pt. noi pilotii si pt. voi spectatorii. Cand trebuie sa conduci cu cauciucuri nepotrivite nu poti sa fii spectacolos, iar daca este spectacol este fara control din parte noastra… si asta inseamna periculos !
Dar asta este, si cu ploua sau cu grindine, cu soare sau cu zapada… tot vine raliul meu preferat, Clujul. Asta nu doar pentru ca este acasa, dar si pentru ca probele ( de data asta, nu sunt autostrazi!!!) Tarnita lunga si Dangau sunt probe adevarate si imi place la nebunie! Feelingul sa te dai acasa este clar diferit si mie inca imi lipseste sensatia de liniste totala, pe care o simti cand castigi acasa! La Treviso am gustat…la Cluj inca nu. De 2 ori am fost aproape…dar nu a fost sa fie. Asa ca am pofta!!!

Sper ca Clujul sa fie incodata la inaltime, si ca spectacol, si publicul pe probe, sa fie la un nivel, pana acuma neatins…!

Ne vedem pe probe

 

Pa

 

Tempesta

No comments yet

Leave a Reply