Raliul de ziua mea… o “traditie” placuta!

14 Mar

Am ajuns acasa la Treviso de putin timp, dupo participarea mea la Raliul Elba, autocadou ca mi-am facut de ziua mea… si trebuie sa zic ca aceasta “traditie” de raliul/compleanno, incepe sa imi placa !!! :) Elba, incodata un nume cu mare traditie in lumea nostra de raliuri !!! Deja cand am fost sa iau roadbookul, in sediul automobil club din insula, am savurat amintiri si traditie, din postere, si pozele din ani trecuti… Lancia Fulvia Hf, Alpine Renault, Fiat 124, 131, Lancia Stratos, Lancia 037, Lancia Delta, Audi S4, Opel Kadett, Ford Escort MK….si multe altele, in editile din ani 70/80/90…!
Frumos si plin de farmec si trebuie sa zic ca mi-ar fi placut sa fiu protagonist pe vremuri aia…!
Drumuri din insula sunt inguste, alunecoase si tehnice, doar pot sa me imaginez ce libidine era pe drumuri aia….de macadam !!!
Insulele sunt clar o resursa pt. raliuri. Corsica, Madeira, Azores, Sardinia, Sicilia, Elba sunt locuri care sunt templi al raliului !!!
A fost o distractie placuta daca nu ne amintim de “teroare” cu slikuri sub ploaia pe proba Monumento. Dar raliul este si asta, imprevistul si situatie in afara de control…! Am testat set up de ploaia cu si fara cauciucuri potriviti…si a fost bine. Brasov, suntem pregatiti !!!
Trebuie sa ma gandesc la ce raliul sa merg, anul viitor de 13 Martie…ceva sfat…?
Pa
Tempesta

No comments yet

Leave a Reply