Situatia schimba principiile sau interesele sunt peste principii !?

6 Mar

Trebuie sa recunosc ca nu am fost un mare fan de Facebook niciodata, dar acuma ca folosesc si eu retea de socializare (in fel foarte moderat :) …) trebuie sa recunosc ca este usor sa gasesc chestie faine de citit si de vezut. Si mai mult ca am regasit o multime de prieteni din trecut si ca am reluat intr-un fel contact cu ei! Azi dimineata, lenevind in pat, am intalnit pe perete interventia colegului meu Edwin Keleti de pe Autovit, in care facea o analiza de ce sa intamplat in Mexic cu greseala de parcurs a lui Ogier si de cat este uimit ca nu s-a luat nicio masura!
Trebui sa stiti, dar sunt sigur ca stiti, ca sunt total de acord cu Edwin. Este de neinteles pt. mine sa nu se intample nimic, sau mai rau, pt. ca greseala a fost “neintentionata” arbitri l-au iertat !
Dar nu pot sa nu ma mir si de positia lui Edwin in acest caz, total diferita de positia lui in “cazul” de la Iasi. Probabil ca ce ne dorim de la cel mai inalt campionat de specialitate (cand suntem spectatori si critici sau experti…) este diferit de ce ne dorim in campionatul nostru (unde suntem chiar protagonisti…!) si unde nu sunt echipele de uzina care cheltuiesc si risca pt sucesul sportiv… dar suntem noi si sponsori nostri !
Ba… Seb cel mic nu a muncit din greu pe probe si nu a fost intr-adevar cel mai rapid in prima ziua in Mexic… si nu ne pare rau si nedrept ca pt. o greseala “neintentionata” care nu are nicio o legatura cu capacitatile lui de fi “cel mai bun”, ca “cineva” sa vina si sa schimbe rezultatul “adevarat de pe probe” la masa verde? Aseamana foarte mult cu discutiile si polemicile de Iasi, unde clar in afara de foarte putina lume, tot motorsportul Romanesc sa resemtit doar ideea ca “campionul” nostru poate sa pierda titul “castigat de pe probe”, tot la masa verde, tot pe o gresala “neintentionata”!
Oioi…nu inteleg… Acolo da, trebuie ca sportul are nevoie sa fie curat si corect si aici nu, ca noi nu avem nevoie…!
Sunt la fel de dezamagit ca Edwin, daca in Mexic arbitri de WRC au invatat atitudine din CNR. Si ma bucur sa stiu ca colegul meu Edwin are aceleasi principii sportive care am eu, in ce priveste WRC! :)

Pa
Tempesta

No comments yet

Leave a Reply