…Si suntem inca o data la Brasov…!

5 Apr

Acest an este a treisprzecea ora ca incep un campionatul de raliuri, si pt. mine 13 este un numar foarte important, de multe ori in viata mea, in 13 sa intamplat ceva bun sau ceva rau…, asa ca ca de obicei, cu optimismul meu, sper sa fie un an deosebit !

Va a fi sigur special, pt. ca este prima ora ca numele meu, nu va a fii singur Tempestini presente in lista de start…si sper in cat mai multe clasifice finali…, tot anul va a fi la start si juniorul…! Asta inseamna ca trece timpul, dar clar ma simt foarte bine, am chef de lupta si sunt sigur ca sunt inca rapid, asa ca prieteni ca sa fac misto de mine, si ma intreaba daca nu este mai potrivit sa fiu managerul lui Simone…poate sa astepte inca 5-6 ani…!!! J

Pt. mine pauza din Octombrie, nu a fost asa de lunga ca pt. marea majoritate a adversarilot, am fost la Montecarlo, am fost la Odorehi, am fost la Isola d’Elba…dar tot mi sa pare ca nu mai pot fara sa incepe campionatul !

Ca de obicei, probabil si daca nea Bela muta raliul in august…, sunt tot feluri de prognose, pt vremea…ba ploua, ba va fii soare, ba ninge…!!! Probabil Brasov nu poate sa fie Brasov, fara acesta incertitudine, fara aceasta “teama”…nimeni nu este sigur ce va fi acolo…si nu ne place…ba nuuu, NE PLACE !

Sunt foarte fericit, ca Cupa Logan a inceput sa creasca adevarat…15-16 masini la start de primul raliul, si peste 20 de inscrisi in Cupa … Inseamna ca incet incet, si in Romania sa normalizeasa lucrurile…nu vom mai avea mai multe Evo la start de cat Logan-uri…poate ca in ani urmatori, va a venii ceva pilot nou…

Cum va a fii campionatul ? Vom vedea…eu cred ca competitivitate in o tara ca Romania, poate doar sa creasca in continu…speram doar ca Federatia “iubita” sa fie in stare sa nu strice…si ce incepe sa mearga singur !

Bafta Silviu, nu ne cunoastem foarte bine, dar sper ca esperienta si cunostintele tale, sa iti dea rabdarea si forta necesare unui presidinte al Comisie de Raliu; sunt multe  de facut… si, acolo sus, la conducere, aerul este rarefiat… poate ca reusesti tu, unde nu a putut Mani, poate ca pe tine Te asculta…

Azi seara plec spre Brasov…ne apropiem de raliul cu numarul 200…dar tot numai am rabdare…vreau sa incepa! Cu soare, cu ploaie, cu zapada…dar sa incepa odata !!!

One Response to “…Si suntem inca o data la Brasov…!”