…dar nu sa termina niciodata ?!!!

7 Jun

Sunt inca o data in Cluj, dupa 22 de ore de condus Ukraina-Romania, in masina de entrenament, conducand, vorbind cu Dorin, si gandind…,  si din pacate gandul mi-a stat tot la  Yalta !

Vineri seara, la parc de 45 de minute, cand am vazut fetele lui Stefano si Christian, dupa ce masina a pornit cu un zgomot ciudat…am avut si eu un sentiment ciudat…, clar m-am gandit ca nu putea sa fie tot ok…, ca nu putea sa fie cela mai buna si frumoasa performanta noastra cu masina asta…ca nu stiu dece…dar nu putea !  A fost doar cateva secunde, dupo care parte optimistul din mine a luat inca o data initiativa…si am zis: “…trebuie sa tina…are doar 300 de km, si apa lipsa nu este asa de multa…trebuie sa tina !!!”

Am si dormit lenistit, inainte sa ma culc, m-am uitat in cer…erau sute de stele…asa am gandit ca si sambata va a fii o zi straordinara cu vremea…si cu zambetul pe fata am inchis ochi…!

Dimineata, cand am pornit motorul clar am avut niste emotii…dar primul loop de probe a fost ok, temperaturi de folosire corecte, maxim 96 de grade ( cu 30 de grade in air…!!! ) si o media in proba de 86/87, asa am crezut adevarat ca motorul va a tine !!! Ce sa zic; am gresit !!!

Si ce ramane…? Timpi de pe proba…fani multumiti acolo de ce au vezut din partea noastra…si o mare amaraciune !

Acuma mergem la Arges…, numai avem multe posibilitati de gresi’, Vali este acasa si in un moment de forma deosebita, Bogdan este inca ranit de “esecul” electric, care l-a costat 9 zecimi, Giri s-a demonstrat foarte rapid si constant, Szabo este in acelas conditie ca mine…nu poate sa ii lase sa scape: va a fi un raliul extraordinar !!! Trebuie sa nu ma gandesc la masina, si sa ma concentrez la treaba noastra…si sa fie…cum trebuie sa fie !!!

A trecut Yalta…vine Arges, sigur nu ne lasam….

Tempesta

No comments yet

Leave a Reply