Mos Craciun…

17 Dec

Mos Craciun…(adica Seb1, Seb2 si Peter, Thierry, Andreas, Jari…)

Vine Craciunul, toata lumea are mai putin timp, pentru ca trebuie sa cumpere cadouri (chiar daca criza este din ce in ce mai…periculoasa), trebuie facut microrevellionul, trebuie pregatite skiurile pentru Austria…si facute planurile pentru anul nou…! Deja am obosit !!!

Anul asta Mosul a fost foarte atent la dorintele pilotilor de raliuri…si probabil a facut asta pentru fani, ca sunt multi, si de mult timp isi doresc un campionat WRC la inaltime pentru ca numai asa pot ”suporta” dominatia lui super Seb…!!!

Primul de care a avut grija Mosul a fost el….multiplul campion mondial, cel mai tare sportiv din motorsport din toate timpurile…monsieur Extraterrestre !

Toata lumea stie…Seb2, coechipierul tupeist si irreverent, a fost maturat afara de la Citroen Sport…probabil impreuna cu “tatal” lui Quesnel, (asta inca nu sa intamplat…dar multi spun ca este doar o chestiune de timp…inca 24 de ore la Audi…si zboara si el!) si cum imi sa pare corect Seb1 a ramas incontestabil primul pilot in Citroen…!!! Multumesc Mosului, din partea lui Sebastian ( Loeb ) si din partea pasionatilor ca am riscat sa pierdem privilejul sa-l vedem pe probe ! (daca “copilul” nu zboara’ afara…!)

Si…a primit si locotenentul perfect…numarul 2 genetic…Mikko !

Sebi 2 nu a facut nici un timp sa semneze cu VW. El a declarat: “ VW este obisnuit sa fie numarul 1. Sunt sigur ca in putin timp asa va fi si in lumea raliurilor….” Cine are urechii…sa auda !!!

El a primit cel mai mare cadou, pe care si-l putea dori din partea Mosului, sa fie primul pilot de uzina, la revenirea grupul VW! Da … este adevarat trebuie sa se dea “doar” cu Skoda S2000 in WRC anul asta, si sa faca…sa zicem 10.000 de km de teste cu Polo…dar in 2013 va a fi acolo, inarmat cu cea mai noua arma…sa-i arate regelui Loeb…cine este viitorul !!! Multumesc de aseasta data si din partea fanilor. Seb2 cu atitudinea lui, nu este foarte iubit, in afara ca in Franta, dar probabil aceasta revenire mai grea il va a face mai “uman” pe probe, acest duel total Francia-Francia …este fara valoare.

Peter “Hollywood”, s-a saturat sa fie cel mai zambitor…cel mai simpatic…cel mai rapid la shakedown…si cel mai privat protagonist din WRC. A castigat Memorial Bettega cu un Citroen, si a plecat daca nu a mai putut fi pilot de uzina.

Dramă pentru sute de mii de fani (trebuie sa admit…si eu sunt fan Solberg!!!), singurul contracandidat al lui SuperSeb, nu are masina cu care sa-i faca fata…si mai mult se pare ca Fordul s-a saturat de locul 2 din 2…asadar era frica sa nu-l mai avem nici Peter si nici Fordul!!!

Aici cadoul dublu…vom avea Fordul, dar si pe Peter !!! Nu va a fii usor pt. Hollywood, toata lumea asteapta minuni inca de la Monte Carlo…si eu pariez pe Jari in campionat !!!

Dar este inapoi…pilot de uzina…gata cu zambetul…hai cu muscatul!!!

Jari a primit si el cadoul…”tristeta”, Hirvonen a plecat la Citroen, si poate cu tot cu ghinionul lui… A venit un pilot foarte bun, dar si foarte nebun…asa ca Jari devine normalitatea… probabil cu mai putina presiune psihologica pe el…si poate cu setarile lui Peter… speranta se transforma in certitudine…!!! Sigur echipa Ford a facut un pas inainte…cu siguranta si spectacolul pentru fani…asa ca ii multumesc Mosului inca odata.

Thierry si Andreas au fost protagonistii la scoala “premergatore” IRC, iar acum sunt gata…dar sa pare ca Citroen si VW se gandesc pentru viitor, asa ca Thierry va avea program mixt, cu Peugeot in IRC si cu Citroen in WRC, iar Andreas va face testele cu VW, iar in IRC si SWRC va concura cu Skoda !!! SPECTACOL !!! “Copiii” pot sa mearga la maxim in IRC…si sa invate probele si atmosfera din WRC…pentru anul viitor…clar 2013 va a fii extraordinar in WRC !!!

“Copiii” ii multumesc si ei Mosului foarte mult, cu ei a fost poate mai generos…dar ei au fost si cei mai valorosi in 2011…asa ca au meritat !!!

Si fani sunt foarte multumiti…creste participarea…creste talentul…creste spectacolul

SWRC va fi un al doilea IRC…Adreas, Seb2…!!!

Si Prodrive a primit un cadoul…asa ca Dani si Chris, pot sa continue ce au inceput anul asta…un sponsor principal !!!

Clar Mosul a fost foarte atent la raliuri…multumim !!!

Si noi am cerut “ceva” de la Mosul…vom vedea daca primim sau nu… cuminti am incercat sa fim…nu trebuie sa fim prea egoisti, deja am primit o etapa de IRC in tara…3 langa noi…nu trebuie sa exageram cu cererile !!!

Va dorim un Craciun fericit si un 2012 plin de satisfactii si bucurii…fani, prieteni, jurnalisti, “experti”, mecanici si…colegi piloti…noi…ne revedem foarte devreme!!! 

Tempesta & Pulpea

No comments yet

Leave a Reply