Gata de start

18 Jan

…suntem gata de start, James a luat masina de entrenament si copia notele lui Dorin…maine pleaca la 5,30 spre probe…si ne va a da ultime coretarile…daca este gheata…umid..apa…!
Masina doarme sub cort in parc service, cred ca si baieti dorme la hotel, sigur Danny si Laviniu…nu doarme…si sunt pe Facebook…:)

Pt. mine seara de inainte de start ( mai mult daca este un start important ) este ca de obicei leniste in camera, cu gandurile mele, uitand-ma pe youtube sau Facebook la ceva filmari…somnul vine un pic mai greu, mai mult ca azi pratic nu am facut nimic…si fisicul era obisnuit cu efortul de recunosteri…si am dormit si mult ieri noapte…asa minim inca o ora sunt tresit…lucrul extraordinar pt. cine ma conuste…normal eu la 11,30-12 din Romania…rup firul…si cad in bratele lui Morfeo…dar inainte de start…nu sa poate ! :):):)

Afara sunt stelele…si este frig…sa pare ca macar prima ziua, nu va a fi cu zapada…, pe Bourzet ieri a nins…dar deja azi la 11, din 23 de km cu zapada erau remasi doar 5-6…si seara sa pare doar 1-2…asa speram ca cand ajung eu…sa fie curat…!!! :)
Trebuie sa zic, ca si anul asta, inimioara de Cluj…pe masina, cu visit heart of Transilvania, a fost fotografiat de mii de ori…speram ca macar o mica parte din ei…sa ajunga, sa visite Transilvanei…!

Sa incheiat “telenovela” Ponta la Montecarlo…nu stiti cati telefoanele am primit de la presa…dar nu pt. sa stie cum merge treaba…”doar” sa afle daca am vezut pe Ponta…, clar imi pare rau pe Edi, cred ca s-ar distrat aici…in concurs…speram sa fie pt. data viitoare !

Maine facem un raliul si o bucatica…din Romania, poimaine la fel.. si cu vineri putem sa zicem ca am facut trei raliuri din Romania…si lipseste Turini…!!!
Foarte lung…foarte dur si dificil…dar foarte fascinant !!! :)

Sper sa nu fac greselile mari…si sa ajungem la Monaco…clar sper !!!
Si sper sa ne distram la nebunie !!!

Noapte Buna !!!

No comments yet

Leave a Reply