“Jurnal de campanie”…

19 Jan

…continuam cu “jurnalul de campanie”… :):):)… a fost o ziua forte grea, tot a inceput la 8,30 cand James, echipaj spionul meu, a sunat…si a zis…prima proba fara zapada…un pic de gheata si mult umid, dar este de slikuri…pe Bourzet sunt 10 km de zapada…cu gheata…!!! ce facem??? 36 de km pt slikuri, si o proba cu 15 km uscati…si 10 de zapada si 5 de ud…foarte alunecos !!!

Incepem bine…!!! Stefano imediat zice: punem 2 Montecarlo cu cuie in portbagaj, si mergi cu 2 slikuri si 2 cuie pe proba 2…, eu si James suntem mai “optimisti” si ne gandim ca trece peste 50 de masini in fata mea…asa alegere este Montecarlo fara cuie…cata dreptate avea Stefano !!!

Si slikuri de pe prima proba, nu au fost prea ok, am mers cu Soft-uri, dar corect ar fi fost Super Soft-uri…!
Asa incepem sa ne aparam…si incercam sa stam pe drum…si trebuie sa zic ca a fost foarte greu…pe zapada la unu la ora ma uitam la fani de pe margine…si aveam rusine…de cat de incet mergeam…dar nu aveam atceva de facut ( am depasit 3 masini in proba aia..! ) .

A doua trecere a fost mai bine…cu alegere…asa am urcat ritmul…si am urcat si in clasamentul : 34 la general, si 6 la clasa 3…la “doar” 2 minuti de leader…foarte bine !!!
Dar este doar inceputul…maine va a fi si mai greu…la zapada si gheata si umid…sa adauga un nou element…noroi !!!

Avem doua probe cu mega taiaturi pe virajele…asa fa a fi si mai alunecos !!!
Azi cand am iesit de pe proba 2…total transpirat, si clar obosit si fisic si psicologic…, am avut o foame incredibil…si Balena la fel…!!! Pana cand am ajuns in park, si baieti ne a dat niste sandwich-uri ( ca clar ne sa aparut cei mai buni din lume..!!! :) ) aveam fluturasi..in stomac…si vedeam Chiken Nuggest…peste tot !!!

Este prima data ca ma sa intempla asa ceva’…clar “imbatranesc”…!
A fost foarte fain sa vad cata lumea a fost pe probe…si gasca lui Abraham Thomas cu steaguri si gadgeturi vari cu tricolore din Romania a fost o visiune foarte placuta si incurajatoara…!!! Din “pacate” in spatele meu azi a fost Cedric Robert…unu din cei mai buni piloti pe doua roti motrici din Europa…si cu DS3 al lui a facut minuni…si de fiecare data ma ajungea aprope acolo unde statea Tommy cu grupul sau…asa sigur nu au fost prea mandri de mine…!!! ( doar pt cronica… Cedric este pe 17 la general…si are doar leader de grupa N in fata lui…la 15 secundi…!!! Super pilot ! )

In jumatate de ora ma culc…ca oboseala incepe sa se simta…, si maine avem inca o zi…si trebuie sa urcam inca un pic !!!
Noapte buna…sper sa vorbim si maine seara…la fel vesel…ca acuma !!!

No comments yet

Leave a Reply