Un pas…spre Monaco

20 Jan

…am revenit…si asta ma bucura mult !!! Cum zice Mihai Popescu azi sa facut un pas in plus…spre Monaco ! :)
Trebuie sa zic ca ziua a fost mult mai usoara, de cat ne am asteptat…probele alunecose, cu multi locuri cu taiatul si noroi… dar la sfarsit nici pe de parte confrontabil cu prima zi !!!

Am urcat in clasamentul general de trei locuri…la clasa tot pe 6 sunt, dar N12 din fata mea…sa distantiat un pic ( si asta nu ma bucura… ) si Meganul ca este pe patru in clasa, a pierdut in fata noastra aproape 3 min…asa cred ca noi trei ne vom lupta pana la sfarsit pt. locurile 4/5/6/ de clasa…, si nu este rau !

Am facut de doi ori al patrula timp de clasa pe proba…si clar la ecarturi foarte rezonabil de lideri…asta este ok…dar inca lipseste aproape 200 de km de probele…tot se poate schimba…din pacate !!!
Maine este prevezuta…zapada…sau asa a zis Francois “visit Romania” la un interviul…si tenind cont de ce a fost in stare sa faca anul trecut…toata lumea l-a luat in serios…!

Vreau sa va marturisez ca publicul aici este un alt cuvint…in fata la ce stim noi toti apasionati !!! Mii si mii de persoane…parcari imense de pe margine drumuri nationali…la 5/6 km de proba…pline pline pline !!!
Pe orcare din probele de azi a fost mult mai mult public…ca la toti raliuri de la noi…de un sezon…adunati !!!

Si publicul asta, impreuna cu toti francesi ca inlocuiste in zona, face posibil o atmosfera diferita de fiecare alta competitia…!
Si pt. cine nu crede…sau crede ca sunt exagerat…am un exemplu…ca pt. cine conuste Balena ( copilotul meu…! :) ) probabil este de necresut :
pe etapa trecem in foarte multe satele…si sunt sute si sute de oameni…ca stau in frig…doar sa vada masinile de raliu…ca transita pe etapa…si sunt fericiti si bucurosi….si ne saluta si fotografa masinile…pasiune adevarata…dar revenim la Balena…azi m-am trezit la un moment dat…cu clasonul masinei…ca suna’ simpatic la grupuri de fani…si era Dorin, cu ala la piciore…, repet Dorin Pulpea ca suna si interactioneasa cu apasionati pe etapa…, pt cine il stie pe Balena…asta inseamna foarte mult…probabil cel mai bun “spot” pentru atmosfera Montecarlo !!!
FANTASTICA…!!!

Pe ultima proba am trecut langa ramasitele Skoda lui Ogier…foarte tare mergea Seb 2 cu Skodita…dar si a fost foarte norocos…ca nu a patit nimic !
Trebuie sa zic ca 2 secundi si noi am fost mandri de ritmul nostru, pe acea bucata de prova…ca Ogier sa miscat din malul pe care statea…si a venit in drum sa ne faca semn…sa incetinim…insemna ca si noi acolo mergeam cam tarisor…!!! :):):)

Maine plecam un pic mai tarziu…asa pot sa dorm mai mult… ba nu ca trebuie facute bagajele…ca daca tot va a fii ok…maine sa doarme langa mare…!!!
Este cam tot…pt. azi…daca maine va a fii zapada…vom avea mult de pove…, daca nu…tot ceva funny vom gasi…!!! :)

Noapte buna…

No comments yet

Leave a Reply